Sök datorbatterier

Sök

Välkommen till Datorbatteributiken AB!

Vår affärside är att med minsta möjliga administration leverera kvalitetsbatterier direkt till dig. Vi är ett Svenskt företag med lager i Sverige. Leveranstid normalt en vardag till din brevlåda.

Våra batterier tillverkas av "Klass A" celler som är samma eller helt likvärdiga celler som används i originalbatterier. Ett nytt batteri från oss kommer att räcka precis lika länge efter laddning som ditt gamla batteri gjorde när det var nytt! Det tål att laddas lika många gånger som ditt gamla batteri, cirka 400 laddningar från helt tomt till fullt laddat batteri, eller cirka 800 laddningar från batteri med 50% laddning kvar till fullt laddat batteri. Batterierna har dessutom ett års utbytesgaranti! Vi är anslutna till Svensk Distanshandels kontrollorgan Trygg E-handel samt Naturvårdsverket. Vi är också certifierade i Elkretsen för återvinning av batterier.

Våra batterier går direkt från fabriken via oss till dig. Vi har inga återförsäljare, inga butiker, inga importörer eller andra mellanhänder. Vi har inte någon butikslokal, butikspersonal eller annan administration som kostar pengar. Vi har ett litet kontor och ett lager, och levererar alla batterier via post eller DHL paket. Därför har vi alltid marknadens lägsta pris på kvalitetsbatterier, alla med 1 års utbytesgaranti.

Organisationsnummer: 556615-2509

VAT-nummer: SE556615250901

Du kan kontakta oss på följande sätt:

E-post:info@datorbatteributiken.se
  
Brev:Datorbatteributiken AB
David Bagares Gata 10
111 38 Stockholm

Vår kundservice är öppen:

Måndag - Fredag 07.30 - 16.00 

Lunchstängt 12:00 - 12:30.


Din kundvagn

Din kundvagn
Checkout

Antal varor: 0 artiklar
Det finns inga artiklar i varukorgen
Snabbinformation

Snabbinformation

Miljö

Miljö

Certifierad av Pricerunner

Certifierad av Pricerunner