Sök datorbatterier

Sök

Så handlar du


Handla - Översikt
Du handlar genom att lägga varor i kundvagnen och sedan gå till kassan, där du kan godkänna dina val och skicka beställningen. Du behöver inte logga in med något lösenord. Vi skickar även till Norge, Danmark och Finland för endast 49:- i fraktkostnad!

Söka varor
Enklast är att använda sökrutan här till vänster. Du kan då skriva ett ord eller del av ord som ska finnas i beskrivningen på den vara du söker, tex artikelnumret på ett batteri du vill hitta.

Du Kan även söka på det fabrikat du har i listan till vänster, under sökfunktionen.

Välja varor
Du väljer en vara genom att fylla i Antal och klicka på knappen Köp. Varan läggs då i din "kundvagn". I den smala ramen nederst på sidan ser du summan av värdet på varorna du lagt i kundvagnen, samt senast valda vara.

Använda kundvagnen
Klicka på menyn Kundvagn för att se en lista över de varor du valt. Du kan ändra Antal för en vara genom att skriva in nya uppgifter i rutan och klicka på knappen "=". Du kan "lyfta ut" en vara ur kundvagnen genom att skriva 0 i antal och klicka på "="-knappen.

Du kan använda kundvagnen för att direkt lägga i varor i kundvagnen. Fyll då i Art.nr och Antal överst i kundvagnen och tryck på "Lägg i kundvagn"

Skicka beställning
När du valt de varor du vill ha klickar du på menyn Kassa. En lista över varorna du valt visas tillsammans med ett totalpris. Vill du lägga till eller välja bort varor klickar du på menyn Kundvagn, där du kan göra ändringar innan du går tillbaka till kassan och gör din beställning.

När du klickar på knappen Skicka beställning får du tillbaka en bekräftelse på att beställningen är genomförd. Varorna skickas påföljande vardag.

Öppet köp 30 dagar
Vill du lämna tillbaka en vara måste du först kontakta oss, via Kontakta oss, eller via info@datorbatteributiken.se. Du får då returinstruktioner som förenklar returhanteringen för dig, samt för att vi skall veta anledning till retur vid mottagandet av produkten. Returen ska skickas till vårt lager, inte vår kontorsadress. Vi återbetalar dina pengar inom 1 - 5 vardagar. varan skall återsändas i väsentligen oförändrat skick.


Din kundvagn

Din kundvagn
Checkout

Antal varor: 0 artiklar
Det finns inga artiklar i varukorgen
Snabbinformation

Snabbinformation

Miljö

Miljö

Certifierad av Pricerunner

Certifierad av Pricerunner